Gaia Irtotee Oolong Flower Power 50g

Tuotekoodi: 3582810790267
Les Jardins de Gaia
GaiaIrtoteeOolongFlowerPower50g_3582810790267_1.jpg
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Suloinen Reilun kaupan oolong-luomutee sisältää luomumarjojen makua, luomuvadelman ja -vaniljanpaloja sekä ruusun terälehtiä.

Les Jardins de Gaia Flower Power oolong-irtotee. Tässä keväisessä teessä yhdistyvät pehmeän metsäinen oolong sekä raikas ja aavistuksen kirpeä vihreä tee. Mukana makeaa vadelmaa, seljanmarjaa, hienostunutta vaniljaa sekä hurmaavia ruusun terälehtiä.

Ainesosat: Oolong-tee* 75%, vihreä tee* 19%, luonnolliset aromit 4% (selja*, vadelma*, vanilja*), vadelmanpalaset*, vaniljapalaset*, ruusun terälehdet*. * Luomu
Lisätiedot: Luomu, Reilun kaupan, vegaaninen, saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä
Sadonkorjuu: Käsinpoimittu
Teiinipitoisuus: Sisältää teiiniä
Haudutusohje: 4-5 min 95 °C
Valmistaja: Les Jardins de Gaïa, Ranska
Säilytys: Huoneenlämmössä  

Vuonna 1994 perustettu Les Jardins de Gaïa on alusta asti tehnyt aktiivisesti työtä edistääkseen luonnonmukaista viljelyä, reilua kauppaa ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Toiminnan perustana ovat luomutuotannon ja Reilun kaupan filosofia sekä käytäntö. Vuonna 2016 Les Jardins de Gaia liittyi kansainväliseen World Fair Trade Organisation (WFTO) -järjestön jäseneksi, jotta se voi varmistua, että reilu on todella reilua jjärjestön 10 prinsiipin mukaisesti. Yritys tekee pitkäaikaisia sopimuksia viljelijöiden kanssa ja luo taloudellista vakautta tukemalla pieniä osuuskuntia ja paikallisia hankkeita ympäristön ja ihmisten hyväksi. 

Tuotteen toimituskulut
Toimitus lämminvarastolta 0,00 €
Nouto lämminvarastosta 0,00 €