Gaia Irtotee Premium Vihreä Sencha 50g

Tuotekoodi: 3582810365861
Les Jardins de Gaia
GaiaIrtoteePremiumVihreaSencha50g_3582810365861_1.jpg
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Harvinaisen pehmeä ja laadukas käsinpoimittu japanilainen luomusencha kokonaisista ja rikotuista lehdistä. Reilun kaupan vihreä luomutee.

Les Jardins de Gaia Sencha Premium irtoteen pienet neulasmaiset teenlehdet vapauttavat veteen kellanvihreän värin ja miedon makean maun. Tuoksusta voi aistia häivähdyksen raikasta ruohomaista vihreyttä. Harvinaisen pehmeä ja laadukas sencha hurmaa jokaisen teentuntijan. Tämä irtotee kuuluu Premium-linjaan, joka sisältää ns. vuosikertatee-eriä sekä teelaatuja aivan erityislaatuisilta teeviljelmiltä. 

 

Ainesosat: Vihreä tee* 100%. * Luomu
Lisätiedot: Luomu, Reilun kaupan, vegaaninen
Sadonkorjuu: Käsinpoimittu
Teiinipitoisuus: Sisältää teiiniä
Haudutusohje: 1-2 min, 60-70 °C
Riittoisuus: n. 25 teekupillista
Valmistaja: Les Jardins de Gaïa, Ranska
Säilytys: Huoneenlämmössä  

Vuonna 1994 perustettu Les Jardins de Gaïa on alusta asti tehnyt aktiivisesti työtä edistääkseen luonnonmukaista viljelyä, reilua kauppaa ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Toiminnan perustana ovat luomutuotannon ja Reilun kaupan filosofia sekä käytäntö. Vuonna 2016 Les Jardins de Gaia liittyi kansainväliseen World Fair Trade Organisation (WFTO) -järjestön jäseneksi, jotta se voi varmistua, että reilu on todella reilua jjärjestön 10 prinsiipin mukaisesti. Yritys tekee pitkäaikaisia sopimuksia viljelijöiden kanssa ja luo taloudellista vakautta tukemalla pieniä osuuskuntia ja paikallisia hankkeita ympäristön ja ihmisten hyväksi. 

Tuotteen toimituskulut
Toimitus lämminvarastolta 0,00 €
Nouto lämminvarastosta 0,00 €