Govinda Mungpapupasta 250g Gluteeniton

Tuotekoodi: 4038507007099
GovindaMungpapupasta250gGluteeniton_4038507007099_1.jpg
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Gluteeniton pasta mungpavusta sisältää myös runsaasti proteiinia.

Govinda Goodel mungpapupasta on 100 % kuivatusta ja jauhetusta mungpavusta valmistettu täyteläisenmakuinen luomupasta, joka sisältää runsaasti proteiinia ja kuitua. Palkokasveista valmistettu ruoka pitää pitkään kylläisenä, joten tämä vihertävä fusillipasta on sekä nopea että ruokaisa valinta. Pastan ei enää tarvitse olla vain aterian lisäke, vaan se voi olla myös täysipainoista ja ravinteikasta ravintoa!

Ravinnon sisältämät aminohapot ja niistä koostuvat proteiinit ovat elintärkeitä kasvulle ja elintoiminnoille, koska keho ei pysty kaikkia välttämättömiä aminohappoja itse tuottamaan. Kasvipohjainen proteiini sisältää vähemmän puriinia ja on helpommin sulavaa kuin eläinproteiini. Luonnostaan gluteenittoman mungpavun kasviproteiini sopii erityisen hyvin vegaaneille ja kasvissyöjille, urheilijoille sekä keliaalikoille ja jokaiselle gluteenia välttelevälle.

On yleistä, että teollisesti valmistettujen pastojen raaka-aineet käsitellään jopa 130 asteen lämpötilassa. Govindan mungpapupastan raaka-aineena käytetyt pavut on kuivattu 42 asteessa, jolloin kaikki kallisarvoiset ravintoaineet ovat säilyneet ja kehon on ne mahdollista hyödyntää luonnollisessa muodossaan. Pasta on myös täysin lisäaineeton eikä sisällä lisättyä sokeria tai suolaa. 

Mungpapupasta lisätään kiehuvaan veteen ja sitä keitetään 6 minuuttia (veden vaahtoaminen on normaalia ja vaahdon voi halutessaan kuoria pois). Valuta pasta ja huuhtele kylmällä vedellä, pirskota muutama öljypisara ja tarjoa välittömästi. HUOM! On erittäin tärkeää, että keittoaikaa ei ylitetä ja että kypsyminen katkaistaan kylmällä vedellä huuhtelemalla.

Mungpapu (Vigna radiata) on yleisesti Aasiassa viljelty hernekasvi, joka sisältää runsaasti kuitua ja proteiinia, mutta vain vähän kaloreita ja rasvaa. Se sisältää oligosakkarideja, mikä tekee siitä helposti sulavan ja vähentää suolistokaasujen muodostusta. Poikkeuksellinen papu siis! Matalan glykeemisen indeksin vuoksi se pitää myös verensokerit tasaisina. Mungpapu on kaliumin lähde ja sisältää runsaasti rautaa. Se sisältää myös runsaasti vesiliukoista B9-vitamiinia eli foolihappoa, joka toimii koentsyyminä aminohappojen aineenvaihdunnassa. Mungpavun fytoestrogeenit edistävät elastiinin, kollageenin ja hyaluronihapon muodostusta, mikä puolestaan ennaltaehkäisee ennenaikaisia ihon vanhenemismuutoksia ja vahvistaa hiusten ja kynsien kuntoa. Ayurvedan mukaan mungpapu on ns. sattvinen eli puhdas sekä harmonisoiva raaka-aine ja se sopii kaikille kehotyypeille (vata, pitta, kapha).

Ainesosat: 100% jauhettu mungpapu*. *=luomu. Saattaa sisältää jäämiä soijasta, pähkinöistä ja seesaminsiemenistä.
Lisätiedot: luomu, vegaaninen, gluteeniton
Valmistaja: Govinda
Alkuperämaa: Saksa 

Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä kuivassa ja valolta suojattuna.

Ravintosisältö per 100g
Energiaa 1369 kJ / 327 kcal
Rasvaa 1,2 g
  josta tyydyttynyttä 0,3 g
Hiilihydraatteja 52,3 g
  joista sokereita 5,1 g
Ravintokuitua;16,7 g
Proteiinia 23,6 g
Suolaa <0,1 g

Govinda tarkoittaa kokonaisvaltaista luonnonläheistä elämäntapaa, sosiaalista sitoutumista ja käsityötä, joka on täynnä energiaa ja rakkautta. Saksalaisen Govindan valikoimassa on runsaasti vegaanisia ja gluteenittomia luomutuotteita.

Tuotteen toimituskulut
Toimitus lämminvarastolta 0,00 €
Nouto lämminvarastosta 0,00 €