Numi Chocolate Puerh 16pss

Tuotekoodi: 0680692153606
NumiChocolatePuerh16pss_0680692109016_1.jpg
NumiChocolatePuerh16pss_0680692109016_2.jpg
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Ensiluokkainen tumma puerh-tee, jossa on mukana ihanaa vaniljaa, lämmittäviä mausteita ja samettista suklaisuutta aidosta kaakaosta.

Numi Chocolate Puerh pussitee on ensiluokkainen tumma puerh-tee, jossa on täyteläistä ja samettista suklaisuutta aidosta kaakaosta. Mukana myös ihanaa vaniljaa ja lämmittäviä mausteita.

 

Ainesosat: Kaakaojauhe*, puerh -tee*, vaniljapavut*, rooibos*, kaneli*, appelsiininkuori*, muskottipähkinä*. * Luomu
Lisätiedot: Luomu, vegaaninen
Teiinipitoisuus: Sisältää teiiniä 
Haudutusohje: 3-4 min, 95 °C
Riittoisuus: 16 pussia 

Numi valmistaa maapallon puhtaimmaksi kutsuttua teetä kiinnittäen tarkkaa huomiota tuotteidensa makuun, laatuun ja aitouteen sekä yritystoimintansa eettisyyteen ja ekologisuuteen. Teepusseissa käytetään vain kokonaisia teelehtiä, ei kitkeriä teejauheita. Lisämakua tuovat 100% aidot raaka-aineet: mausteet, hedelmät ja yrtit. Kaikki ainesosat ovat sertifioitua luomutuotantoa. Kestävillä pakkausmateriaaleilla Numi säästää tuhansia puita ja vähentää merkittävästi kaatopaikkajätettä. Teepaketit ovat kompostoituvia ja valmistettu 85% kierrätysmateriaalista. Myös teepussit ovat biohajoavaa kuitua, eivät nailonia. Numi on yksi Yhdysvaltojen suurimmista Reilun kaupan teen maahantuojista. Yritys on mukana tukemassa lukuisia yhteisöprojekteja ja luomassa kestäviä työ- ja asuinympäristöjä ympäri maailman, mm. Pohjois- ja Etelä-Intiassa, Kiinassa ja Etelä-Afrikassa. 

Tuotteen toimituskulut
Toimitus lämminvarastolta 0,00 €
Nouto lämminvarastosta 0,00 €