Terra Madre Guérande Suola & Paprika Sekoitus 80g

Great Taste Award!

Tuotekoodi: 3760162881462
Terra Madre
TerraMadreGurandeSuolaPaprikaSekoitus80g_3760162881462_1.jpg
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Ranskasta Guéranden niemimaalta tuleva suola ja paprika lämmittävät tässä Great Taste Award -palkitussa maustesekoituksessa.

TERRA MADRE Guérande Suola & Paprika sekoitus 80 g Raikas tuulahdus Guéranden marskimaalta! Vuorovesien huuhtoma suola ja muutama huippukokkien tarkoin valitsema luomumauste – niistä koostuu Terra Madren suolasekoitus. TERRA MADRE Guérande Suola & Paprika on saanut peräti kaksi arvostettua Great Taste Award -tähteä: se on enemmän kuin herkullista!

Tämä guérande-suolan, paprikan, timjamin ja inkiväärin sekoitus tuo lämpimän ja ruokaisan maun salaatinkastikkeisiin, uuniperunoihin, pataruokiin ja keittoihin. Kokeile ja ihastu!

Terra Madre valmistaa Ranskassa käsityönä maukkaita ja ilmeikkäitä mausteseoksia, joiden raakaaineet ovat peräisin pieniltä luomuviljelmiltä Euroopasta ja muualta maailmasta. Terra Madre uskoo toiminnassaan ilon jakamiseen ja molemminpuoliseen hyötyyn – tuottajan, valmistajan ja kuluttajan kesken. Terra Madre tarjoaa autenttisen ja modernin löytöretken artesaanimausteisiin. 

Terra Madre -mausteet eivät sisällä täyte- tai lisäaineita vaan ne ovat 100% aitoa luomumaustetta ja siksi täynnä makua! Tämän ansiosta mm. arvostettu pariisilainen Ferrandi -kokkikoulu on valinnut Terra Madren mausteet keittiöihinsä.


Ainesosat: Guerande-suola, paprika*, timjami*, inkivääri*. * Luomu
Lisätiedot: Luomu, vegaaninen
Pakkaus: 40 g 
Valmistaja: Terra Madre, Ranska
Säilytys: Huoneenlämmössä 

Tuotteen toimituskulut
Toimitus lämminvarastolta 0,00 €
Nouto lämminvarastosta 0,00 €