Terra Madre Pippuri & Ruusu Sekoitus 40g

In the Meadows - Great Taste Award!

Tuotekoodi: 3760162881431
Terra Madre
TerraMadrePippuriRuusuSekoitus40g_3760162881431_1.jpg
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Ruokamaailman oscar-palkinnolla (Great Taste Award) palkittu suloinen maustesekoitus kolmea eri pippurilaatua sekä - ruusun terälehtiä!

Huippukokkien kanssa yhteistyötä tekevä Terra Madre on kehittänyt ruusun terälehtien kruunaaman ihastuttavan pippurisekoituksen. Tämä nimensä mukaisesti niitynraikas mauste on syntynyt yhdistämällä parhaisiin pippurilaatuihin kuuluvan Malabar-pippurin kypsinä ja raakoina poimitut marjat (malabar-valko- ja viherpippurit) puolikypsinä kerättyihin cubebpippurin marjoihin (cubeb-mustapippuri).

Mauste on palkittu ruokamaailman oscariksi kutsutulla Great Taste -palkinnolla 2017. Voit käyttää tätä raikasta pippurisekoitusta kaikkeen maustamiseen tavallisen pippurin tapaan, salaatteihin, kasvispiiraisiin, kastikkeisiin, kotitekoiseen majoneesiin tai esimerkiksi tuulihattujen suolaisiin täytteisiin. Ihastuttava eettinen lahja ruokaa laittavalla ystävälle, sukulaiselle tai omaan käyttöön!

Terra Madre valmistaa Ranskassa käsityönä maukkaita ja ilmeikkäitä mausteseoksia, joiden raakaaineet ovat peräisin pieniltä luomuviljelmiltä Euroopasta ja muualta maailmasta. Terra Madre uskoo toiminnassaan ilon jakamiseen ja molemminpuoliseen hyötyyn – tuottajan, valmistajan ja kuluttajan kesken. Terra Madre tarjoaa autenttisen ja modernin löytöretken artesaanimausteisiin. 

Terra Madre -mausteet eivät sisällä täyte- tai lisäaineita vaan ne ovat 100% aitoa luomumaustetta ja siksi täynnä makua! Tämän ansiosta mm. arvostettu pariisilainen Ferrandi -kokkikoulu on valinnut Terra Madren mausteet keittiöihinsä. 

 

Ainesosat: Malabar-valkopippuri*, malabar-viherpippuri*, cubeb-mustapippuri*, ruusun terälehdet*. * Luomu
Lisätiedot: Luomu, vegaaninen
Pakkaus: 20 g
Valmistaja: Terra Madre, Ranska
Säilytys: Huoneenlämmössä
 
Tuotteen toimituskulut
Toimitus lämminvarastolta 0,00 €
Nouto lämminvarastosta 0,00 €