Vivani Suklaapatukka Espresso Biscotti 40g

Tuotekoodi: 4044889002508
Vivani
VivaniSuklaapatukkaEspressoBiscotti40g_4044889002508_1.jpg
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Kermainen espressotäyte ja rapeat biscotti-keksin palat vievät kielen!

Vivani Suklaapatukka Espresso 40 gsuklaapatukka on herkullinen maitosuklainen patukka, jossa on kermainen espressotäyte sekä rapeita biscotti-keksin paloja. 

Saksalaisen Vivanin valikoimaan kuuluu kymmeniä suklaamakuja, jotka kaikki valmistetaan korkealaatuisista luomusertifioiduista raaka-aineista, kuten aidosta bourbon-vaniljasta. Suklaissa ei käytetä geenimanipuloituja raaka-aineita eikä soijalesitiiniä. Vivanin suklaissa käytettävä luomukaakao on peräisin Latinalaisesta Amerikasta ja Etelä-Amerikasta, pääasiassa Dominikaanisesta Tasavallasta, Panamasta ja Ecuadorista. Kaakao kasvaa banaani- ja avokadopuiden kanssa sekaviljelmillä, ei yhden kasvin monokulttuuriviljelmillä, joten myrkyllisiä torjunta-aineita ei näin ollen tarvita. Optimaalisessa suhteessa yhdistetyt ainekset ovat täydellinen nautinto, joka saadaan esille juuri oikealla käsittelyllä (intensiivinen valssaus ja pitkä konssaus). Vivanin luomusuklaan ekologiset pakkaukset on valmistettu kompostoituvasta NatureFlexFoliosta ja FSC-kartongista. Jatkuva laadunvalvonta takaa, että Vivanin suklaa on aina laadukasta!

Ainesosat: raakaruokosokeri*, kaakaovoi*, täysmaitojauhe*, kaakaomassa*, kermajauhe*, rasvaton maitojauhe*, bourbonvaniljauute*. Täyte: Kovettamaton kasvirasva*, raakaruokosokeri*, täysmaitojauhe*, keksimurut* (5%) (vehnäjauho*, kovettamaton kasvirasva*, soijalesitiini*, merisuola, nostatusaine: ruokasooda), espressokahvi*. *=luomu. Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä. Lisätiedot: luomu
Säilytys: Säilytetään viileässä ja kuivassa valolta suojattuna. 
Valmistaja: EcoFinia GmbH
Alkuperämaa: Saksa

Ravintoarvo per 100 g:
Energiaa 2432 kJ / 582 kcal
Rasvaa 40,9 g
  josta tyydyttyneitä 17,9 g
Hiilihydraatteja 46,1 g
  joista sokereita 45,6 g
Proteiinia 7,0 g
Suolaa 0,24 g 

 

Tuotteen toimituskulut
Toimitus lämminvarastolta 0,00 €
Nouto lämminvarastosta 0,00 €