Kesäkuun tarjoukset

Tarjous. Bio Planeten korkealaatuinen luomuöljyvalikoima on täydentynyt kolmella uudella ja ihastuttavalla tuotteella. Oliiviöljyseokset ja Reilun kaupan kookosöljy ovat kuukauden tuotteina -10% tarjouksessa koko kesäkuun ajan! 

Bio Planete Oliiviöljy & Chili valmistetaan oliiviöljyistään tunnetussa Calabriassa Etelä-Italiassa. Paikallisista coratina- ja ogliarola-lajikkeista puristetaan extra virgin -oliiviöljyä, jossa kapsaisiinipitoiset chilit saavat kuukauden ajan uuttua kuukauden ajan ja siirtää siihen intensiivistä makuaan. 

Monipuolinen Bio Planete Oliiviöljy & Chili täydentää marinadeja, salaatinkastikkeita, pastoja ja paistoksia. Öljyseos sopii niin hummukseen kuin tomaattipastaan. Kokeile myös höyrytetyn parsakaalin, grillatun lohen ja pizzan kanssa!

Bio Planeten Oliiviöljy & Valkosipulin ainutlaatuin aromi syntyy Italian Pugliassa, kun luomuoliivit puristetaan yhdessä tuoreen valkosipulin kanssa. 

Bio Planete Oliiviöljy & Valkosipuli on oivallinen pohja salaatti- ja dippikastikkeisiin ja erinomainen lisä keittoihin ja grilliruokiin, esimerkiksi mausteiseen linssikeittoon ja paahdetun kesäkurpitsan pinnalle. Kokeile myös vihreiden papujen marinointiin sekä pippurin ja basilikan kanssa spagetin päälle. Suussasulavaa myös pehmeän focaccian, lämpimän bruschetan tai paahdetun vaalean leivän kanssa. 

Odotettu uutuus Bio Planeten valikoimassa: Bio Planeten uusi kookosöljy sekä luomu että Reilu! Kauniin marmorikuvioinen kylmäpuristettu Bio Planete Kookosöljy Fair Trade on peräisin Sri Lankasta pienviljelmiltä. Siellä kookospalmut saavat kasvaa luonnonmukaisella sekaviljelmällä banaanien ja maniokkien kanssa. Viljelyssä ja jalostuksessa noudatetaan tinkimättömästi Reilun kaupan ja luomuviljelyn vaatimuksia. Tuloksena on luonnollinen, puhtaan valkoinen, hyvin kermainen ja mieto kookosöljy. Se kestää erittäin hyvin kuumennusta ja sopii siksi erinomaisesti paistamiseen ja leivontaan. Kokeile myös ihonhoitoon ja kotitekoisen kosmetiikan pohjaksi! 

Reilun kaupan FLO-CERT-sertifikaatti edellyttää muun muassa Reilun kaupan takuuhinnan maksamista, demokraattinen organisaatiota ja ympäristöystävällistä viljelyä. Kiinteä summa kookosöljyn ostohinnasta investoidaan sosiaalisiin ja infrastruktuurihankkeisiin Sri Lankassa kuten vedenpuhdistamoon rakentamiseen ja päiväkodin ylläpitoon.